All4Wood Fair Varšava 2024: Osovina Turska – Poljska

All4Wood 2024

U izložbenom centru PTAK u glavnom gradu Poljske održaće se novi sajam, kreiran s ciljem otvaranja novih mogućnosti za proizvođače mašina i opreme za obradu drveta, industriju dušeka, šumskih proizvoda i industrije alata i komponenti za nameštaj. Među izlagačima ALL4WOOD će imati uglavnom brendove iz Turske, kompanije orijentisane na globalno tržište.

Poljska se ističe kao zemlja poznata po svom dinamičnom i inovativnom pristupu u pomoćnim industrijama prerade drveta, šumskih proizvoda i pomoćnih proizvoda za dušeke. Potencijal zemlje u ovim sektorima čini je važnim igračem i na globalnom tržištu.

Predviđanja vezano za All4Wood 2024, Poljska

Vodeća pozicija u izvozu nameštaja i šumskih proizvoda

Sa izvozom nameštaja vrednim 16 milijardi dolara, Poljska je najveći izvoznik nameštaja u Europskoj uniji. Industrija nameštaja u ovoj zemlji je tražena širom sveta zbog svojih kvalitetnih proizvoda i konkurentnih cijena. Kao zemlja bogata šumskim resursima, Poljska privlači pažnju i izvozom šumskih proizvoda u vrednosti od 6 milijardi dolara. Ovaj snažan učinak odražava naglasak zemlje na praksi održivog šumarstva i njen uspeh u ispunjavanju međunarodne potražnje za kvalitetnim šumskim proizvodima. Sa šumskom površinom od 9,3 milijarde hektara, Poljska ima bogatu šumarsku delatnost. Zemlja stavlja veliki naglasak na princip održivosti u svojim šumarskim politikama, s ciljem zaštite šumskih ekosistema i ostavljanja zdravih šumskih resursa budućim generacijama. Poljska prerada drveta, šumski proizvodi i pomoćne industrije za posteljinu daju veliki doprinos privredi zemlje i stekli su joj uglednu poziciju na međunarodnom planu. Uspeh ovih industrija usko je povezan s poljskom posvećenošću standardima kvaliteta, naporima u pogledu održivosti i inovativnim pristupima.

Kvalitet i raznolikost u izvozu dušeka

Sa izvozom dušeka od 1,5 milijardi dolara, Poljska takođe ima impresivnu poziciju u Evropi. Kvalitet, raznolikost dizajna i tehnološke inovacije u proizvodnji madraca povećale su međunarodnu konkurentnost Poljske u ovoj oblasti.

35 godina iskustva

ALL4WOOD kreće s ciljem stvaranja novog sajma vođen 35 godina iskustva organizatora Tüyap u Turskoj u sektorima mašina za obradu drveta, šumskih proizvoda, segmentne posteljine i industrije pomoćnog namještaja. Izbor za stvaranje ispostave u Varšavi motiviran je jednostavno: Poljska je najpoželjnija investicijska i proizvodna destinacija u Europi, a sajam u Poljskoj poslužit će ne samo za lak kontakt s poljskom industrijom, već i sa najvažnijim zemljama proizvođačima namještaja. u Evropi, uključujući Rumuniju.

KAPIJA U SREDNJU I ISTOČNU EVROPU ZA ŠUMARSKE PROIZVODE, MAŠINE I OPREMU ZA OBRADU DRVETA, NAMJEŠTAJ I PROIZVODNJU DUŠEKA

Nabavite svoju BESPLATNU online kartu sada!

Pridružite nam se na ALL4WOOD Warsaw 2024, sajmu za šumske proizvode, obradu drveta, nameštaj, tehnologije i materijale za proizvodnju madraca. U ograničenom vremenu ulaznice za ovaj izvanredni industrijski sastanak su BESPLATNE. Registrujte se sada i ne propustite priliku da besplatno uđete na sajam.

Foto: All4Wood Tuyap Fair/arhiva

5 razloga da posetite ALL4WOOD Warsaw 2024

Sajam će okupiti profesionalce iz industrije, a organizatori očekuju da će pored Poljske posetiti i posetioce iz Rumunije, Ukrajine, Slovačke, Mađarske, Češke, Litvanije, Letonije i Estonije, kao i drugih zemalja Centralne i Istočne Evrope. Turska će biti najzastupljenija među izlagačima, ali će, naravno, biti prisutne i poljske kompanije.

Izuzetne komercijalne i proizvodne mogućnosti

Poznata kao jedan od vodećih svetskih proizvođača šumskih proizvoda, obrade drveta, namještaja i dušeka, Turska ima dobru reputaciju u svetu. Obilje kompanija koje se bave proizvodnjom drveta u ovoj zemlji nudi mnoge mogućnosti za one koji žele da posluju u ovom sektoru. Turska je poznata po visokokvalitetnom nameštaju i proizvodima za obradu drveta. Ulaskom na poljsko tržište, turske kompanije predstavljaju svoje proizvode i usluge svojim potencijalnim poljskim kupcima. Stoga, ekstenzivni proizvodni kapaciteti Turske mogu efikasno zadovoljiti zahtjeve globalnih tržišta. Turske kompanije mogu steći konkurentsku prednost na poljskom tržištu nudeći održiva i estetska rješenja.

Sajam ALL4WOOD ima predviđanja za uspeh počevši od jedara koje su predstavile turske kompanije izlagači: fleksibilna i prilagodljiva rešenja, logističke prednosti (optimiziran proces u smislu upravljanja lancem dobavljača i vremena isporuke proizvoda), istovremeni pristup ponudama iz Evrope i Azije. Strateška lokacija Turske nudi efikasne mogućnosti transporta i morem i kopnom. Ovo pomaže u optimizaciji transportnih troškova i pruža prednosti u pogledu konkurentnih cijena.

Foto: All4Wood Tuyap Fair/arhiva

All4Wood 2024 organizuje TÜYAP Fairs Inc. ITF u saradnji sa udruženjima AIMSAD , IBIA i MAKSDER . TÜYAP Fair Group organizuje trgovačke događaje za širok spektar industrija i sektora. Poslujući u osam gradova i uspostavljajući dugoročna partnerstva sa preko 100 profesionalnih organizacija, TÜYAP se razlikuje od svojih konkurenata. Kao rezultat, ova saradnja čini ALL4WOOD 2024 jedinstvenom platformom za iskorištavanje prednosti novih poslovnih prilika.

Besplatna online pozivnica:
https://www.all4woodfair.com/online-invitation1

Zašto Poljska?

Strateška lokacija i transportna mreža: Poljska je strateški locirana u srcu Evrope, nudeći značajnu prednost u pogledu učešća na izložbama. Sa širokom saobraćajnom mrežom, zemlja nudi lak pristup učesnicima sajmova. Osim toga, kao članica Evropske unije, Poljska nudi pristup trgovinskim prednostima unutar EU.

Poljska se ističe kao zemlja sa ogromnim šumskim površinama, koje pokrivaju 30% njene teritorije. Ovo izdašno prirodno bogatstvo pruža idealno okruženje za sajam drvnih proizvoda. Poljska je također poznata po svojim praksama održivog šumarstva, otvaranju vrata za zelene proizvode i mogućnostima saradnje za učesnike.

Drvna industrija u Poljskoj doživela je brz rast i razvoj posljednjih godina. Zemlja je postala veliki igrač u oblastima nameštaja, papira, proizvoda od drveta i prerade šumskih proizvoda.

Šta nudi sajam ALL4WOOD u Varšavi?

Širok asortiman proizvoda: ovaj novi događaj okuplja široku paletu proizvoda, od mašina za obradu drveta do pomoćnih proizvoda za nameštaj.

Međunarodna mreža: ALL4WOOD nudi priliku da stupite u kontakt sa profesionalcima i stručnjacima iz industrije iz celog sveta. To je odlična platforma za nove poslovne partnere i međunarodnu saradnju.

Inovacije: Kreativni projekti susreću se s inovacijama koje će oblikovati buduće trendove.

Učešćem na sajmu ALL4WOOD možete:

— zaključi izvozno orijentisane trgovinske sporazume sa predstavnicima i vlasnicima u sektoru proizvoda od drveta, posteljine i nameštaja;

— biti u toku sa razvojem i trendovima u industriji;

— da ojačate svest o vašem brendu;

— proširiti svoju mrežu distributera;

Kategorije izloženih proizvoda

PROIZVODNJA KREVETA I MADRACA

Proizvodne linije » Sirovine i pribor » Grupa opruga i tehnologije » Mašine za pakovanje » Tehnologije pene » Gotovi proizvodi » Oprema za testiranje » CAD/CAM sistemi

MAŠINE ZA OBRADU DRVETA

Rezanje drveta » Kantovanje » CNC » Dimenzioniranje » Prskanje i farbanje » Brušenje » Preše » Tehnologije sušenja

DRVO I ŠUMSKI PROIZVODI

Trupci, razne vrste drveta » MDF, HDF » Šperploča » Parket, furniri » Laminati » Ivice namještaja » Dekorativni papiri » Vrata (podloga, panel, okvir, kućište) » Zidni paneli

PRIBOR ZA NAMEŠTAJ

Pribor i pomoćni proizvodi » Oprema koja se koristi u proizvodnji » Hemijski proizvodi, boje, lakovi i boje

Izvor: MagMob

Ostavi komentar