WINDOSHOW Balkan 2024

Windoshow Balkans

Najavljujemo naredni WINDOSHOW Balkan – međunarodni sajam prozora, vrata, stakla i opreme koji će se 2024. godine održati u periodu 22-25 aprila, u Beogradu, u sklopu SEEBBE međunarodnog sajma građevinarstva.

48. po redu Sajam građevinarstva SEEBBE će 2024. godine biti upotpunjen sadržajem prepoznatljvog događaja WINDOSHOW koji će po drugi put u Beogradu okupiti izlagače iz oblasti proizvodnje vrata i prozora.

WINDOSHOW Balkan je manifestacija koja okuplja proizvođače vrata i prozora, i ostale opreme, alata i tehnologija  za priozvodnju PVC, AL građevinske stolarije i prateće opreme i u aprilu sledeće godine, kompanije iz Turske i zemalja u regionu biće u prilici da pokaže svoje proizvode, mazerijale i tehnologije.

WINDOSHOW Balkan u Srbiji organizuje International Trade Fair doo, ćerka-kompanija velikog turskog sajamskog operatora Tuyap iz Istanbula.

Prošlogodišnji sajam WINDOSHOW Balkan, sa svojih 59 inostranih izlagača, bila je po prvi put u Beogradu održana zajedno sa sajmom drvne industrije, All4Wood Balkan, na kojem je izlagalo 133 izlagača.

KONTAK ZA SVE INFORMACIJE:

Jasminka Savic

Event Manager

Mail : jasminkasavic@itf.rs 

Mail : sales@itf.rs
Telefon +381 63 377 625
Telefon u kancelariji  +381 11 361 59 65

Adresa 
Beograd,  Bulevar Vojvode Mišića br.14, Hala 1A

Detalji eventa
Ostavi komentar

Detalji eventa