All4Wood Varšava

All4Wood

Međunarodni sajam drvnih proizvoda, MDF ploča, iverice, podova, podindustrije nameštaja i opreme, i ostalih detalja za uređenje prostora kao i opreme za obradu drveta i alata za sečenje.

Sa 35 godina iskustva u sektoru mašina za preradu drveta, drvnih proizvoda i pod-industrije nameštaja, All4Wood kreće sa ciljem da stvori novi sajam koji vodi globalno tržište; u zvezdi u usponu Srednje Evrope, Poljskoj!

Organizovan uz podršku Tüyap Fair Group, and podržan by Aimsad, İbia, Yomsad, and Maksder, sajam ALL4WOOD okuplja ceo lanac snabdevanja relevantnih sektora u srcu Evrope, u Poljskoj, između 14. i 16. maja 2024.

Da biste razvili komercijalne veze sa Evropom, koja je postala centar snabdevanja Evrope sa više od 35 milijardi evra izvoza nameštaja i preko 50 milijardi evra proizvoda od drveta, zauzmite svoje mesto u ALL4WOOD sajmu u Varšavi.

ALL4WOOD će ugostiti delegacije za nabavku koje se sastoje od proizvođača nameštaja i opremanja profesionalaca u industriji mašina i drvnih proizvoda, proizvođača vrata i prozora, proizvođača kreveta i postolja i veletrgovaca sa ključnih tržišta u sektoru, uključujući Poljsku i druge zemlje Centralne i Istočne Evrope.

Zašto All4Wood Varsav?

All4Wood Varsav okuplja sve ključne igrače u sektoru, nudeći jedinstvene poslovne mogućnosti. Ovaj događaj, koji je mesto susreta za tehnologije obrade drveta, dizajn nameštaja i industrijske inovacije, biće ispunjen informacijama koje će povećati vašu konkurentsku prednost u vašoj industriji.

Šta nudi All4Wood Varšavski sajam?

Širok asortiman proizvoda: All4Wood Fair okuplja širok spektar proizvoda, od mašina za obradu drveta do proizvoda podindustrije nameštaja. Ne propustite priliku da iskusite najnovije proizvode i rešenja.

Međunarodna mreža: Naš sajam pruža priliku za povezivanje sa profesionalcima iz industrije i stručnjacima iz celog sveta. Odlična platforma za nove poslovne partnere i međunarodnu saradnju.

Kreativne inovacije: Kreativni dizajn se susreće sa inovacijama koje će oblikovati trendove budućnosti. Ne propustite ovu priliku da dobijete inspiraciju.

Učešćem na sajmu ALL4WOOD možete:

Sklapanje novih izvozno orijentisanih komercijalnih ugovora sa predstavnicima i vlasnicima preduzećaiz sektora Šumskih proizvoda i Nameštaja.
Budite u toku sa razvojem i trendovima u industriji.
Ojačajte svest o svom brendu.
Poboljšajte svoju mrežu dilera.