Politika kolačića

Šta su kolačići?
Ova politika o kolačićima objašnjava šta su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste, kao i kako upravljati podešavanjima kolačića.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za čuvanje malih delova informacija. Oni se čuvaju na vašem uređaju kada se veb lokacija učita u vašem pretraživaču. Ovi kolačići nam pomažu da učinimo da veb lokacija pravilno funkcioniše, učinimo je bezbednijom, obezbedimo bolje korisničko iskustvo i razumemo kako veb lokacija funkcioniše i da analiziramo šta funkcioniše i gde je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće?
Kao i većina onlajn usluga, naša veb lokacija koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko namena. Kolačići prve strane su uglavnom neophodni da bi veb lokacija funkcionisala na pravi način i ne prikupljaju vaše lične podatke.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj veb stranici uglavnom služe za razumevanje načina na koji veb lokacija funkcioniše, kako ostvarujete interakciju sa našom veb-stranicom, čuvanje naših usluga bezbednim, pružanje reklama koje su relevantne za vas, i sve u svemu da vam obezbede boljeg i poboljšanog korisnika iskustvo i pomoći da ubrzate svoju buduću interakciju sa našom veb lokacijom.

Podešavanja kolačića
Možete promeniti podešavanja kolačića u bilo kom trenutku klikom na dugme iznad. Ovo će vam omogućiti da ponovo posetite baner saglasnosti za kolačiće i promenite svoja podešavanja ili odmah povučete svoju saglasnost.

Pored toga, različiti pretraživači pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste veb-sajtovi. Možete da promenite podešavanja vašeg pretraživača da blokirate/izbrišete kolačiće. U nastavku su navedene veze do dokumenata podrške o tome kako upravljati i brisati kolačiće iz glavnih veb pregledača.

Chrome: LINK

Safari: LINK

Firefok: LINK

Internet Ekplorer: LINK

Ako koristite bilo koji drugi veb pregledač, posetite zvanične dokumente podrške vašeg pretraživača.